Mentoring in Tranzactionare - lstinvesting.com

URMĂREȘTE-NE

Lucian Savin

Mentoring in Tranzactionare
2500€

Perioada 24 luni

Descoperă arta tranzacționării printr-un program complet, conceput pentru traderi la toate nivelurile. Află strategii eficiente, analiză tehnică detaliată și principii solide de money management pentru a naviga cu succes pe piețele finan


CUMPARA ACCES

Suna-ne acum

+40 787733449

Performanta

Programul de pregătire este perfecționat în decursul a 14 ani. Strategiile învățate în cadrul acestui program generează o profitabilitate medie de 60%/An.

Stabilitate

Echipa noastră este aici pentru a te ghida și pentru a te ajuta să menții un curs constant către succesul practic. Cu noi, stabilitatea devine partea integrantă a evoluției tale profesionale.

Echilibru

Cu noi, nu doar acumulezi cunoștințe, ci le transformi în abilități practice, construind astfel un fundament solid pentru succesul tău.

 

Mentoring in Tranzactionare

Beneficiază de 30 de ore de materiale video educative captivante și sesiuni de consultanță individuală prin videoconferință alături de mentorul nostru expert, care aduce nu doar cunoștințe, ci și experiență practică în tranzacționare.

Pe lângă aceasta, angajăm să-ți oferim suport continuu timp de 2 ani după finalizarea cursului. Aceasta înseamnă că vei avea acces la ghidare specializată, analize de piață actualizate și strategii adaptate la schimbările din lumea financiară.

Cu noi, nu doar înveți să tranzacționezi, ci să navighezi cu succes într-un mediu complex și dinamic. Investește în propria ta cunoaștere și asigură-ți o evoluție constantă în cariera ta de tranzacționare și investiții.

 

Mentoring in Tranzactionare

Informații Mentor

Ghidat de un mentor cu peste 14 ani de experiență în tranzacționare și investiții, cu studii economice și atestări internaționale, vei învăța din experiența și cunoștințele unui profesionist dedicat succesului tău.

14 +

Ani experienta

927 +

Tutoriale video

421 +

Persoane inregistrate

30 +

Ore de materiale video

Video LST

Ce spun clientii nostri despre noi

Gasesti mai multe recenzii pe pagina noastră din Google, unde clienții noștri își împărtășesc experiențele autentice.

Alătură-te comunității noastre și împărtășește și tu povestea ta!

CUMPARA ACCES

Ne angajăm la excelență și satisfacția ta. Dacă nu ești complet mulțumit de curs în primele 14 zile, îți oferim posibilitatea de a solicita restituirea integrală a costului.

Contact
+40 787733449

Consultatii gratuite